top of page

Vine a Cal Xavi per trobar-te amb amics, familiars o fins i tot per fer les teves reunions de feina.

Comptem amb una gran espai on podràs mostrar les teves presentacions/vídeos a través del nostre projector HD,  Tot en un ambient privat, actual i amb totes les comoditats que t'ofereix el nou local.

FESTES D'ANIVERSARI  -  PRESENTACIONS O REUNIONS D'EMPRESA FESTES INFANTILS  - TROBADES DE CLUBS O AMICS  -  TOTS ELS PARTITS DE LA LLIGA EN ALTA DEFINICIÓ 

Reserva la teva taula per als partits importants

#calxavisempreamblesport

Abat Oliba 66-68

08241 MANRESA

calxavi2004@gmail.com

Tel. 93 874 42 62

 

XAVIER PALLARES MARTÍNEZ es compromet a protegir i respectar la teva privadesa, i només farem servir la teva informació personal per gestionar la teva sol·licitud i proporcionar-te els serveis sol·licitats. De tant en tant, ens agradaria posar-nos en contacte amb tu sobre els nostres productes i serveis, així com sobre altres continguts que et puguin interessar. Si acceptes que ens comuniquem amb tu per a aquest fi, marca la casella següent.
Per poder atendre la teva sol·licitud, hem d'emmagatzemar i gestionar les dades personals. Si acceptes que emmagatzemem les teves dades personals per a aquest fi, marca la casella de sota.
Pots donar-te de baixa aquestes comunicacions en qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-te de baixa, el tractament que fem de les dades personals i com ens comprometem a protegir i respectar la teva privadesa. 

 

¡Les teves dades han estat enviades amb éxit!

bottom of page