top of page

Vine a Cal Xavi per trobar-te amb amics, familiars o fins i tot per fer les teves reunions de feina.

Comptem amb una gran espai on podràs mostrar les teves presentacions/vídeos a través del nostre projector HD,  Tot en un ambient privat, actual i amb totes les comoditats que t'ofereix el nou local.

FESTES D'ANIVERSARI  -  PRESENTACIONS O REUNIONS D'EMPRESA FESTES INFANTILS  - TROBADES DE CLUBS O AMICS  -  TOTS ELS PARTITS DE LA LLIGA EN ALTA DEFINICIÓ 

Reserva la teva taula per als partits importants

#calxavisempreamblesport

Abat Oliba 66-68

08241 MANRESA

calxavi2004@gmail.com

Tel. 93 874 42 62

 

En nom de FRANCESC XAVIER PALLARES MARTINEZ(CAL XAVI) propietària del domini web www.calxavi.cat i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a FRANCESC XAVIER PALLARES MARTINEZ (CAL XAVI) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessaries.

 

¡Les teves dades han estat enviades amb éxit!

bottom of page