top of page

Què qui som? Som una gran família!

D’adults, nens, jovenalla, d’aquí, d’allà, i fins i tot, de quatre potes... tots molt ben avinguts.

 

Fa més de 10 anys que Cal Xavi va obrir les seves portes. Tot va començar sent un Frankfurt en una de les zones més tranquil·les de Manresa i ha acabat sent el punt de trobada de molta gent i de clubs esportius.

 

Els clients són la nostra inspiració per millorar cada dia, és per això que hem renovat les instal·lacions perquè es sentin com a casa.

 

Amb una terrassa climatitzada tot l’any, dues zones de sofàs ben còmodes i un fantàstic tracte fa que sigui un punt de referència a la nostra ciutat.

 

Tenint en compte la proximitat dels nostres productes podem afirmar que ens sentim identificats amb la filosofia Slow Fast Food, des dels ous ecològics de Ca la Pallareta, la carn d’Embotits Mas, el pa del Forn Codina, les postres de La Torre o els cafès de Cafès del Bages.

 

Tots d’aquí, tots de casa!

 

Per aquest motiu, hem posat tots els nostres sentits en l'elaboració d'una nova carta, amb més varietat d’entrepans, amanides i hamburgueses amb acompanyament, tot maridat amb una gran selecció de cerveses perquè ho gaudeixis amb els teus.

 

Perquè no només fem frankfurts.

 

Ens veiem a Cal Xavi!

bottom of page